Carnestoltes 2013

Benvolgues famílies

Com ja sabeu, el Carnestoltes és una de les festes més populars i participatives de l’escola i una oportunitat única per gaudir-la juntament amb els nostres fills i filles.

Per aquest motiu volem seguir alimentant aquesta il·lusió i compartir-la amb tots vosaltres tot demanant-vos, com cada any, la vostra col·laboració:

→ Amb idees fresques i innovadores que podeu fer arribar abans del 28 de setembre a través de la bústia de l’Ampa o bé per correu electrònic. Totes les propostes seran molt ben rebudes! Contra més informació millor!

→ Amb un cop de mà, ja que necessitem pares i mares per coordinar i preparar la festa. Envieu-nos un correu o poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de la comissió, estarem encantats d’informar-vos sense cap compromís.

Per tots aquells que ens vulguin donar un cop de mà en la coordinació i preparació del carnestoltes, us convoquem el proper 5 d’octubre a les 15:30h a l’escola. Si algú no pot assistir però està interessat en formar part d’aquest projecte, ens ho feu saber i us mantindrem informats per mail.

US NECESSITEM!!!!
T’HO PERDRÀS????

Esperem les vostres notícies i aprofitem per fer-vos arribar una cordial salutació.

Comissió de festes.