Fotos Cafè-Tertúlia Educar amb Autoestima

mochilaEl passat divendres dia 23 de gener, en el cafè-tertúlia  ens va acompanyar la Doctora en psicologia i professora emèrita de la UAB  Maria Jesús Comellas, que va conduir una conversa molt interessant al voltant del tema de la l’autonomia en l’educació de nens i nenes.

En el transcurs d’aquesta es van comentar com algunes decisions i accions que fem en el nostre dia a dia poden reforçar que el nen o la nena sigui més autònom, mentre se l’ajuda també a construir  l’autoestima.  Durant la conversa, va resoldre dubtes i va acompanyar els raonaments i decisions que prenem en l’educació dels nostres fills/es, des de la seva visió pedagògica.

Després de la sessió, ens recomana la lectura del document “El paper de les famílies en la millora de l’escola i el sistema educatiu” d’ Annie Kidder,  autora que  ha dedicat bona part de la seva vida a la promoció de l’educació pública. Des de l’escola de famílies us animem a llegir-lo i si voleu, pot ser tema de debat en la propera sessió. El podeu descarregar del següent enllaç.