AMPA

Què és l’AMPA ?

L’AMPA és una institució que té per objectiu col·laborar amb l’escola per tal de facilitar les millors condicions d’aprenentatge per als nostres fills i filles. Aquest interès és compartit per la gran majoria de pares i mares de l’escola, que formen part de l’associació.

La Junta, en canvi, està composta per un grup de persones que, de forma voluntària, ens hem ofert a participar-hi directament. Cadascú col·labora de forma voluntària segons les seves possibilitats; d’altra banda tampoc no tenim cap compensació, simplement la satisfacció d’ajudar al bon funcionament de l’escola, que per nosaltres ja és prou.

Les diferents tasques que l’associació porta a terme s’organitzen a través de les Comissions.

La participació dels pares i mares en la Junta i en les assemblees de socis és indispensable per al funcionament d’aquesta institució.

Què fa l’AMPA ?

L’AMPA del l’escola Ramón y Cajal organitza cada curs les activitats extraescolars i es responsabilitza de la distribució dels llibres de text. També col·labora amb l’escola en l’adquisió de material específic, aportacions econòmiques per a la millora de les instal·lacions escolars, i en l’organització de festes i altres activitats (col·laboració en l’impuls a la biblioteca  escolar, jornades esportives, revista escolar,….).

D’altra banda, organitzem festes com “el tió” al desembre i participem a la Rua Infantil per Carnestoltes. També col·laborem en algunes activitats escolars com els Jocs Florals.

Durant el curs també organitzem unes xerrades informatives/cursets sobre diversos temes que englobem dins l’Escola de Pares.

On ens podeu trobar ?

Si voleu fer-nos arribar qualsevol suggeriment, informació, pregunta, preocupació relatius al que nosaltres fem, trobareu una bústia al vestíbul de l’entrada principal o bé podeu  enviar un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@amparamonycajal.net o dirigir-vos a la Tutoria 3 tots els divendres de 16:00h a 17:00 h.