Xerrada Educació Emocional

Una vintena de mares i pares de l’escola van participar el passat divendres dia 21 de març al cafè-tertúlia sobre l’educació en emocions a càrrec de la psicòloga Rut García, especialista en educació emocional.

En el transcurs del mateix, es van analitzar diferents situacions quotidianes viscudes per molts de nosaltres en el dia a dia de l’educació de les nostres filles i fills, i es van proposar alternatives educatives i pràctiques per ajudar-nos en aquesta tasca.

La psicòloga, va conduir el debat fent-nos prendre consciència de la forma com els adults gestionem les nostres pròpies emocions, com ajudem a la identificació de les principals emocions (tristesa, alegria, eufòria, ràbia, por, enuig…) , i a promoure en els nostres infants comportaments i actituds desitjables vers les emocions.

En definitiva ens va ajudar a reflexionar sobre totes aquelles coses que fem i desfem cada dia en la relació amb els nostres menuts, i a obrir noves preguntes com. Quin és el paper de l’escola en l’educació emocional de nenes i nens? Com està contribuint la nostra societat en aquest procés?….

Bé, obrint la porta a compartir més cafès amb el suport d’experts/es en temes d’educació. I la propera…. dijous dia 10 a les 17:00. Sobre la Prevenció d’accidents a la llar a càrrec d’un Bomber de l’associació de Bombers de Terrassa.